Over mij

Leuk dat je de tijd neemt om mijn website te bezoeken.
Mijn naam is Sabina Floor. Een van mijn hobby’s is fotograferen. Hiermee ben ik in augustus 2013 begonnen.

Mijn nieuwe 30-700mm lens uitproberen op Schokland.

Mijn nieuwe 30-700mm lens uitproberen op Schokland.

Waarom??
Mijn man, Berend Jan (BJ) Floor, fotografeert vliegtuigen waar en wanneer hij maar kan. Ik ga dan altijd graag met hem mee. Om mij niet te lang hoeven te laten wachten “rende” hij vliegtuigmusea door en dat terwijl ik, met mijn boek en muziekje op, het wachten helemaal niet erg vond. Toen bedacht ik mij ineens “als ik nou ook eens ga fotograferen zodat BJ niet het gevoel heeft om te moeten schieten”. In tegenstelling tot BJ ben ik foto’s gaan maken van details van vliegtuigen die mij opvallen. Dat kan van alles zijn, een tankdop, een vliegtuigwiel, ornamenten en nog veel meer.

Je moet er wat voor over hebben, hihi.

Je moet er wat voor over hebben, hihi.

Naast deze nieuwe passie mag ik ook graag dieren fotograferen. Met een abonnement van Dierenpark Amersfoort op zak ben ik daar gaan experimenten en heb al heel wat mooie foto’s gemaakt (al zeg ik het zelf!). Via Carla van der Zweerde ben ik in aanraking gekomen met het fotograferen van de macrowereld…beestjes, hele kleine beestjes. Ineens is een zoembeest lang niet meer zo eng. Nu zie ik pas hoe bijvoorbeeld een vlieg er echt uit zien. Eigenlijk ook weer detailfoto’s.

Andere hobby’s van mij zijn hardlopen en zingen. Op dit moment staat het zingen op een laag pitje maar hoop daar binnen niet al te lange tijd weer mee aan de slag te gaan. Voor meer info:
https://www.facebook.com/SabinaFloor.Almere

Mijn mooiste foto’s wil ik graag met je delen en tja dan moet je een eigen website bouwen.
Met hulp van BJ is deze site tot stand gekomen. Kijk gerust rond en kom nog eens terug. Natuurlijk hoor ik ook graag wat je van de website vindt en tips zijn altijd welkom.

Groet,

Sabina